آرتروز مفصل ران

استئوآرتریت شایع ترین شکل آرتریت است و مفصل ران دومین مفصلی است که بیشتر درگیر می شود.

مفاصل هر فرد در طول زندگی خود یک چرخه طبیعی سایش و تعمیر را طی می کنند. همانطور که مفاصل شما خود را ترمیم می کنند، شکل و ساختار آنها می تواند تغییر کند. اگر این اتفاق در یک یا چند مفصل شما رخ دهد، به آن آرتروز می گویند.

مفصل بخشی از بدن است که در آن دو یا چند استخوان به هم می رسند. مفصل ران شما از یک توپ در بالای استخوان ران تشکیل شده است که در یک حفره در لگن شما قرار می گیرد.

انتهای هر دو استخوان در یک مفصل توسط یک سطح لغزنده صاف پوشیده شده است که به عنوان غضروف شناخته می شود. این بافت نرم اما سختی است که به استخوان ها اجازه می دهد بدون اصطکاک در برابر یکدیگر حرکت کنند.

استئوآرتریت باعث می شود غضروف مفصل ران شما نازک تر شود و سطوح مفصل زبرتر شود. این می تواند باعث تورم، درد و سفتی شود، اما همه این علائم را ندارند.

علت دقیق آرتروز مفصل ران اغلب مشخص نیست، زیرا می‌تواند دلایل زیادی برای ایجاد این بیماری در فرد وجود داشته باشد. اینها شامل ژن های به ارث رسیده از والدین شما می شود.

آرتروز معمولا در افراد بالای 45 سال شروع می شود و در زنان شایع تر از مردان است.

تحقیقات نشان داده است که صدمات، و کارهایی که شامل بلند کردن اجسام سنگین یا دوره‌های طولانی ایستادن است، با افزایش خطر ابتلا به آرتروز مفصل ران همراه است.

اضافه وزن نیز می تواند یک عامل باشد، زیرا بار روی مفاصل شما را افزایش می دهد.

علائم آرتروز مفصل ران

در حالی که بسیاری از افراد علائمی ندارند، کسانی که این علائم را دارند می توانند طیف وسیعی از تجربیات را داشته باشند. تشخیص آرتروز به این معنی نیست که وضعیت شما بدتر می شود، زیرا کارهایی وجود دارد که می توانید برای بهبود علائم خود انجام دهید.

در آرتروز مفصل ران، درد به تدریج در طی چند ماه یا سال ظاهر می شود. با این حال، ممکن است توسط یک آسیب دیدگی اخیر نیز ایجاد شود. ممکن است متوجه شوید که علائم می آیند و می روند و درد در پایان روز بدتر می شود.

نواحی دردناک معمولاً کمر، باسن و کشاله ران هستند. برخی از افراد نیز از بالای ران خود تا زانو احساس ناراحتی می کنند. گاهی حتی می‌توان آن را تا مچ پا احساس کرد. این می تواند به عنوان درد ارجاعی یا تشعشعی شناخته شود.

اگر لگن شما به شدت تحت تاثیر قرار گرفته باشد، راه رفتن، ایستادن یا خم شدن ناگهانی می تواند بسیار دشوارتر شود. ممکن است لگن شما نیز برای چند لحظه قفل شود.

اگر به آرتروز پیشرفته لگن مبتلا هستید، عضلات اطراف لگن به دلیل استفاده نکردن از آنها کوچکتر و ضعیف تر می شوند. سپس فشار بیشتری به مفصل وارد می کند.

بهترین کاری که می توانید در خانه برای آرتروز مفصل ران انجام دهید ورزش است، زیرا باعث تقویت عضلات حمایت کننده مفصل ران می شود.

گاهی اوقات اثرات آرتروز می تواند باعث ایجاد احساس افسردگی یا اضطراب در افراد شود. همچنین می تواند بر الگوی خواب و حتی روابط شما تأثیر بگذارد. ارزش دارد در مورد این مشکلات با پزشک خود صحبت کنید.

درمان آرتروز مفصل ران

هیچ درمانی برای استئوآرتریت وجود ندارد، اما کارهایی وجود دارد که می توانید برای خودتان انجام دهید که می تواند تأثیرات این بیماری را بر شما تغییر دهد. همچنین برخی از درمان‌های موجود وجود دارد که می‌تواند به میزان قابل توجهی درد شما را کاهش داده و تحرک شما را بهبود بخشد. این احتمال وجود دارد که برای به دست آوردن بهترین نتایج باید از ترکیبی از چیزهای مختلف استفاده کنید.

فیزیوتراپی و ورزش
برای حفظ سلامت مفاصل باید به طور منظم ورزش کرد. اگر به آرتروز لگن مبتلا هستید، حفظ حرکت بسیار مهم است. سطح تناسب اندام شما هر چه باشد، ورزش باید بخش اصلی درمان شما را تشکیل دهد.

ورزش می تواند ماهیچه های اطراف لگن شما را تقویت کند، وضعیت بدنی شما را بهبود بخشد و به کاهش وزن کمک کند، همه اینها می تواند به درد و سایر علائم کمک کند.

یک فیزیوتراپیست می تواند به شما توصیه های خاصی بدهد و نکات ورزشی متناسب با نیازهای شما ارائه دهد. آنها حتی ممکن است بتوانند شما را با یک برنامه ورزشی شخصی شروع کنند، اما شما باید این را در برنامه روزانه خود قرار دهید تا بیشترین سود را از آن ببرید.

فیزیوتراپیست شما ممکن است ورزش در استخر آب درمانی را توصیه کند. می تواند به عملکرد بهتر ماهیچه ها و مفاصل کمک کند و از آنجایی که آب گرمتر از یک استخر معمولی است، می تواند بسیار تسکین دهنده و آرامش بخش باشد. آب درمانی گاهی اوقات آب درمانی نامیده می شود.

ورزش هایی که بار روی مفاصل شما را کاهش می دهند، مانند شنا و دوچرخه سواری، برای درمان آرتروز مفصل ران توصیه می شود. تمرینات مبتنی بر آب به ویژه برای درمان آرتروز مفصل ران مفید هستند، زیرا آب وزن بدن شما را می گیرد و فشار روی باسن شما را کاهش می دهد.

مدیریت وزن
اضافه وزن باعث افزایش فشار روی مفاصل، به خصوص باسن و زانوها می شود. این باعث می شود احتمال ابتلا به آرتروز و بدتر شدن وضعیت شما در طول زمان بیشتر شود.

کاهش وزن در صورت اضافه وزن می تواند درد و سایر علائم را کاهش دهد.

هیچ رژیم غذایی خاصی وجود ندارد که به رژیم غذایی خاصی که برای افراد مبتلا به آرتروز توصیه می شود کمک کند. با این حال، اگر نیاز به کاهش وزن دارید، باید سعی کنید از یک رژیم غذایی متعادل و کم کالری همراه با ورزش منظم پیروی کنید.

 

کلمات مرتبط :

آرتروز مفصل ران – آرتروز لگن – درمان آرتروز با فیزیوتراپی – بهترین فیزیوتراپی کرج – کلینیک فیزیوتراپی در کرج – فیزیوتراپی در عظیمیه کرج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست